Vrijwilligers gezocht: crowdsourceproject bevolkingsregisters Jaarsveld < Naar overzicht
3 mei 2022

Vrijwilligers gezocht: crowdsourceproject bevolkingsregisters Jaarsveld

Vrijwilligers gezocht: crowdsourceproject bevolkingsregisters Jaarsveld

Het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard heeft weer een nieuw crowdsourceproject opengesteld: de bevolkingsregisters van Jaarsveld over de periode 1900-1910. Wilt u vanuit huis meehelpen met het indexeren van deze bron? Klik op crowdsourcing en meld u aan!

Ander nieuws

7 februari 2022

Vrijwilligers gezocht: nieuw crowdsourcingproject Harmelen

Het RHC heeft na succes van eerdere crowdsourcinginitiatieven een nieuw project opgestart: het ontsluiten van de bevolkingsregisters van Harmelen. Wederom vragen wij hierbij uw hulp!
Lees verder+
26 augustus 2021

Vrijwilligers gezocht: nieuw crowdsourcingproject Bodegraven

Het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard heeft na succes van eerdere crowdsourcingprojecten een vierde opgestart - het ontsluiten van de bevolkingsregisters van Bodegraven. Wederom vragen wij hierbij uw hulp! 
Lees verder+
6 juli 2021

Vrijwilligers gezocht voor nieuw crowdsourcingproject: bevolkingsregisters Montfoort 1890-1899

Het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard heeft na de succesvolle start van twee eerdere projecten, een nieuw crowdsourceproject opgestart: de bevolkingsregisters van Montfoort, van 1890 – 1899. Wij zijn nu wederom op zoek naar vrijwilligers die vanuit huis ons willen helpen deze bevolkingsregisters digitaal toegankelijk te maken, waarbij ze direct op onze website zullen verschijnen.
Lees verder+
7 april 2021

Vrijwilligers voor thuiswerk t.b.v. Woerden gezocht!

Het RHC heeft een crowdsourcingproject opgestart en heeft hierbij uw hulp nodig! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die online vanuit huis mee willen doen. Het is een ideale klus voor iedereen die nu thuis zit en extra tijd over heeft. In de archieven die het RHC beheert zitten de oude bevolkingsregisters van Woerden. De registers uit de periode 1881-1899 zijn goed leesbaar en daarmee geschikt om met hulp van het grote publiek verder te ontsluiten.
Lees verder+
17 maart 2021

Vrijwilligers voor thuiswerk t.b.v. IJsselstein gezocht!

Het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard heeft een crowdsourceproject opgestart en heeft hierbij uw hulp nodig! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die online vanuit huis mee willen doen. Het is een ideale klus voor iedereen die nu thuis zit en extra tijd over heeft.

In de archieven die het RHC beheert zitten de oude bevolkingsregisters van IJsselstein. De registers uit 1880-1890 zijn goed leesbaar en daarmee geschikt om met hulp van het grote publiek verder te ontsluiten.
Lees verder+
NieuwsoverzichtNieuwsarchief
Top