Tweede “Jumbo-boek” < Naar overzicht
20 december 2021

Tweede “Jumbo-boek”

Tweede “Jumbo-boek”

Ook dit jaar hebben het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard en de Stichts-Hollandse Historische Vereniging een verzamelalbum samengesteld voor de Jumbo-filialen in Woerden.

Deze uitgave heeft een uitgesproken historisch thema – het is namelijk in 2022 precies 650 jaar geleden dat Woerden stadsrechten kreeg! In elk hoofdstuk wordt er stilgestaan bij een belangrijke periode of thema uit de geschiedenis van Woerden, denk hierbij bijvoorbeeld aan Het Kasteel van Woerden en zijn Heren, Woerden en het Geloof, of De Ramp van Woerden.

Op 16 december 2021 heeft burgemeester Molkenboer het eerste exemplaar in ontvangst mogen nemen. Vanaf vandaag, maandag 20 december 2021, is het boek te verkrijgen bij de deelnemende Jumbo’s. Vanaf maandag 27 december 2021 zijn de plaatjes te verkrijgen bij elke 10 euro aan boodschappen, of bij aanschaf van actieproducten.

 

 

 

Ander nieuws

23 december 2020

Historische plaatjes van Woerden e.o. verzamelen

Vanaf deze week kunnen klanten van de Woerdense Jumbo supermarkten tegen inlevering van een bon (uit de Woerdense Courant van 16 december) gratis een bijzonder boek ophalen bij een van de filialen. “Woerden – vroeger vergeleken met vandaag” neemt je mee naar historische locaties in Woerden, Kamerik, Zegveld en Linschoten. De verhalen over vroeger komen tot leven door vanaf het nieuwe jaar plaatjes te verzamelen bij de boodschappen.
Lees verder+
NieuwsoverzichtNieuwsarchief
Top