Terug naar het oude normaal: hervatting oude dienstverlening RHC vanaf maandag (4 oktober) < Naar overzicht
5 oktober 2021

Terug naar het oude normaal: hervatting oude dienstverlening RHC vanaf maandag (4 oktober)

Terug naar het oude normaal: hervatting oude dienstverlening RHC vanaf maandag (4 oktober)

Onlangs werden de belangrijkste landelijke coronamaatregelen opgeheven, waarbij vooral het vervallen van de anderhalvemeterregel opviel. Het RHC heeft daarom besloten om vrijwel alle eigen coronamaatregelen op te heffen. Hiermee gaan we terug naar de oude dienstverlening zoals deze voor de coronacrisis bestond. De terugkeer naar de oude manier van werken gaat in vanaf aanstaande maandag (4 oktober). Concreet komt het neer op het volgende:

  • Het RHC is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 16.30.
  • Van maandag tot en met donderdag is er vrije inloop. U hoeft niet langer een afspraak voor inzage te maken. Dit betekent overigens ook dat we geen stukken kunnen klaarleggen, u zult deze op de studiezaal moeten aanvragen.
  • (Maar) Als u op vrijdag wilt langskomen, dient u wel een afspraak te maken.
  • U heeft geen coronatoegangsbewijs nodig om een bezoek te brengen aan het RHC. We vragen u echter wel om van een bezoek af te zien als u klachten heeft die op corona zouden kunnen wijzen.
  • Het restaurant van het gemeentehuis is momenteel alleen toegankelijk voor medewerkers van de gemeenten Oudewater en Woerden en het RHC. U kunt uw eigen eten en drinken nuttigen in de centrale hal bij de receptie op de begane grond. Daar kunt u ook koffie of thee halen.